torsdag 3 december 2009

Igår/Idag

Igår kväll var jag, älskling, och syster med familj i Roslags skolans aula och tittade på Mevelin dans show, där då men systerdotter var med och dansade.
Det var otoligt roligt och fint, 'dagens tema' var Tomtar och troll. Den handlade om Marko som gått vilse iskogen och ville hitta hem igen, visades upp med massa olika dans och gymnasik :).
Innan föreställningen som började klockan 19.00 så var jag ner på stan och köpte en fin ros till E, och E själv sa att det roligase med att uppträda är alla blommorna som man får efter föreställningen :).
Dagen till ära...
Japp idag igen så står man här på jobbet, har redan diskat en maskin och nästa är på G.
Efter det blir det till att sätta lite priser igen på det som vi fick in igår, kanske inte det roligaste men det är bättre än inget alls. Dagen till ära har jag inge batteri typ på min mobil så är det någon som vill mig något så finns jag på jobbet hela dagen fram till stängning.
Åt precis en toast inte den godaste men men. Något som är skönt är att det är städat så det behöver jag inte göra ;), tror att jag ska gå ner på Beijer om ett tag och köpa någon som kallas för 'Torky', om ni inte vet vad det är så är det pappershanddukar som finns på 'gäst'- toaletter.
Alldelles nyss skickade jag även inköpslistan till chefen, hon kommer väl och lämnar allt i eftermiddag som jag sedan får stå och plocka upp :s.
Dags att starta musiken igen :p.
Det är även så att jag har väldigt svårt att säga 'Nej', och ni som känner mig vet ju det. Så jag berättade för M hur det ligger till på jobbet och han lovade mig att ringa och prata med min handläggare på afm.
Senare idag när sopbilen varit här och hämtat soporna ska jag äntligen få gå ut med dom som är inne, det är överfullt i soprummet.
Fortf. ont i nacke/axlar/rygg, men det är iaf mycket bättre än igår. Man kanske ska duka kalasrummet idag eller vad tror ni??, och kanske dammtorka lite, för annars går tiden så otroligt sakta här på dagarna om man inte gör ett skit.
Somsagt vi öppnade för ca en och en halv timme sen och det är fortfarande tomt på folk här och jag har redan gjort lite av det lilla som behövs, som ni vet har jag diskat och ätit en toast, men förutom det har jag kastat lite av allt gammalt vi hade (a).
Kyligt är det oxå här inne nu när det är så kallt ute också, ska strax dra igång den stora värme fläkten vi har, den skulle hjälpa 10x mer om den stod på på nätterna också men min chef är så himla försiktig att man inte ska lämna sladdarna i väggen över natten! Om man kunde det så skulle det vara 40x varmare här om dagarna, vi har även alla elementerna på högsta dygnet runt men det är förstora utrymmen att värma med bara element. Nästa inlägg kommer handla om våran secondhand här på jobbet förklarade lite igår men det kommer att stå så himla mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar